PSS : Dosta sa kreiranjem mrznje

Juce smo bili svedoci nasilničkog čina pristalice rezima Aleksandra Vucica nad građankom koja je mirno protestovala ispred Narodne skupštine.

Ovaj siledžijski napad huligana, podsetio nas je na brojna, višegodišnja, nekažnjena prebijanja neistomišljenika, čime je u celom našem društvu stvorena atmosfera da se nasiljem sve rešava.

Jucerasnji incident, podsetio nas je i na brojne zločine izvršene nad ženama tokom svih prethodnih godina ove vlasti – od zlostavljanja u porodici do ubistava, kao direktnim posledicama naprednjačkog kulta nasilja, vidljivog na svakom koraku i u svakom segmentu života.

Aleksandre Vucicu, DOSTA sa kreiranjem mrznje i stvaranjem tenzija medju gradjanima. Do pre neki dan gradjane si drzao zatocene u stanovima a sinoc si ih zatocio izmedju ograda. Vlada kojom upravljas zabranila je javna okupljanja a ti iz senke organizujes ista ta okupljanja i prizeljkujes krv.

Aleksandre Vucicu, prekini da konfrontiras narod a onda glumis mesiju koji moli za mir. Ima li u tebi imalo morala i casti ?

I na kraju, Aleksandre Vucicu, ako si toliko siguran u podrsku koju imas u narodu, odlozi izbore za sest meseci cime bi se spustile tenzije i pruzila mogucnost za odrzavanje izbora u normalnijim okolnostima.

Znamo da se iz petnih zila trudis da bar jednom budes vidjen kao gradski smeker, evo ti prilike..