Osnovan Pokret Slobodna Srbija

Dana 01.februara 2020.godine, u prepunoj sali u Pozeskoj ulici, u Beogradu, odrzana je Osnivacka skupstina Pokreta Slobodna Srbija.
Na skupstini je izglasan Statut Pokreta Slobodna Srbija, usvojen logo i znak i  izabrano petoclano predsednistvo u sastavu:
Milos Bozovic, Lidija Martinovic, Dragan Topalovic, Zoran Maksimovic i Vuk Milosavljevic.
Usvojena je politicka platforma socijaldemokratskog profila, a okosnica Pokreta Slobodna Srbija  oko koje su okupljeni clanovi su strucni programi resornih timova iz ekonomije, urbanizma, obrazovanja, ekologije, rad i socijalna pitanja, saobracaja, bezbednosti, sporta i omladine i poljoprivrede i dogovoreni su pravci daljeg delovanja PSS-a, kao i bojkot predstojecih prolecnih izbora 2020.
U toku je formiranje novih strucnih timova, a sve sa jedinim ciljem demontaze stetocinskog rezima i  oporavka drustva kroz donosenje novog sistema u politickom, ekonomskom, pravnom i ekoloskom smeru.
Pozivamo i druge politicke subjekte, nevladine organizacije, pojedince gradjanske inicijative  da nam se pridruze u velikoj akciji oporavka naseg drustva i drzave.
Vreme je!
Pokret Slobodna Srbija
Više o ovome pročitajte na N1info.com i Danas.rs.