Saopštenje Pokreta Slobodna Srbija povodom inicijative vlasti za ponovno uvođenje obaveznog vojnog roka

Nakon Nove godine, diktator Aleksandar Vučić, svestan da se SNS okupacija Srbije približava konačnom padu, vraća se svojoj staroj opsesiji – promeni Ustava.

Da bi građanima Srbije odvukao pažnju sa najvišeg čina izdaje, što rušenje Ustava radi predaje Kosova i Metohije nesumnjivo predstavlja, a koje je predajom Gazivoda ušlo u svoju završnu fazu, preko zločinaca iz svog kartela pružio nam je novu temu kojom bismo se zabavljali – “javnu raspravu” o ponovnom uvođenju obaveznog vojnog roka.

I dok građani budu trošili silnu energiju na jalove rasprave oko ponovnog uvođenja vojnog roka, a do čega apsolutno neće doći, jer lopovima ne odgovara vojno sposoban narod koji bi oružjem uklonio vlast koja ga ugnjetava, za to vreme će, osim Kosova i Metohije, zločinci predati i pravosuđe u ruke parlamenta, sastavljenog od najvećeg taloga koji se iz naprednjačkih redova probrati mogao.

Kada u svojim rukama budu imali kompletno sudstvo, nema tog zločina za koji će biti odgovorni i procesuirani – od krađa, preko nasilja i ubistava, pa sve do besomučne eksploatacije rudnih resursa, otimanja obradive zemlje i izvora vode, kao i sveopšteg zagađenja prirode cele Srbije.

Pokret Slobodna Srbija poziva građane Srbije da se probude, pre nego što se svi nađemo u jednopartijskom nacističkom koncentracionom logoru, u kome će naši životi i naša imovina postati vlasništvo najgorih zločinaca u istoriji Srbije.

Beograd, 4. januar 2020. godine