Vesti

Neodgovorno vođenje države stiže na naplatu

Pokret Slobodna Srbija, kao jedan od političkih činilaca koji je učestvovao u kampanji BOJKOTA lažnih izbora, te i svojim delovanjem doprineo slaboj izlaznosti na izbore, unapred se ograđuje od poplava, kao i ekonomske i materijalne štete koja će iz ove elementarne nepogode proizaći.

Kao učesnici političkog protesta kojim je institucija izbora izložena ruglu, danas se nalazimo u fokusu svih nosilaca ideje ovih izbora, od Aleksandra Vučića do Srbijanke Turajlić. Godine neodgovornog vođenja države, bahatog odnosa prema infrastrukturi i zapošljavanja partijskih aktivista u javnim preduzećima, dovele su do toga da svaka kiša u Srbiji ima karakteristike elementarne nepogode.

S obzirom na politički manir Aleksandra Vučića, vladara koji je demokratiju izložio ruglu, i njegove satelitske opozicije personalizovane u liku Srbijanke Turajlić, verujemo da će naš Pokret, kao i opozicija koja je bojkotovala izbore u celini, ponovo biti okrivljeni za katastrofalne posledice načina na koji se Srbijom upravlja. 

Još jednom, unapred se ograđujemo od poplave i svega što ona nosi.