Nova Vučićeva zloupotreba i degradiranje Vojske Srbije

Krajnje licemerno je paradiranje Aleksandra Vučića, pred vojnicima ponosne srpske vojske, institucije koju je, kao i sve ostale institucije u Srbiji uništio, a njene pripadnike u krajnju bedu i pred rasulo doveo.

Zveckanje oružjem i stvaranje u narodu klime da je ugrožen, gnusna je obmana, sračunata da pažnju građana Srbije preusmeri sa besomučne pljačke i najveće stope smrtnosti na svetu koju trenutno imamo, a sve zahvaljujući diktatorovoj nesposobnosti i nestručnosti bande kojom se okružio.

Ovakvo paradiranje predstavlja samo još jednu besmislenu i patetičnu pozorišnu predstavu posrnulog diktatora, čija je moć na zalasku, kao i moć drugih balkanskih i evropskih diktatora, koji ovih dana padaju ili se sami povlače pred gnevom naroda.

Građani Srbije i bez lažnih parada dobro znaju da će Vojska Srbije u odsudnom trenutku uvek biti uz svoj narod, jer Vojska Srbije je narod, a kada narod nestaje, nestaje i ona. Srpski narod i njegova vojska, nikada i nikome neće dozvoliti da ih izbriše iz istorije, a naročito ne šačici kriminalaca.