Pokret Slobodna Srbija: Saopštenje za javnost

Pokret Slobodna Srbija je doneo odluku da niko od funkcionera aktuelne vlasti, kao ni vodećih članova političkih organizacija, kojima je Srpska napredna stranka skupljala potpise na lažiranim izborima, ne može postati član Pokreta Slobodna Srbija.

Pokret Slobodna Srbija nikome neće dozvoliti da opere biografiju, kako onim članovima SNS koji su činili krivična dela, tako ni lažnoj opoziciji. Stoga pozivamo sve one opozicione partije i pokrete, kojima Aleksandar Vučić nije skupljao potpise, da se pridruze pozivu Pokreta Slobodna Srbija i ne dozvole da razni preletači, radi svojih malih ličnih interesa, kompromituju borbu ogromnog broja časnih opozicionih političara za slobodnu i demokratsku Srbiju.

Pokret Slobodna Srbija ovime takođe poziva ostale organizacije istinske i nekompromitovane opozicije, da donesu istu odluku i time pokažu građanima Srbije da će ih zaštititi od prevare i pokušaja ponovne instalacije u narednu vlast onih, kojima su lični i partijski interesi iznad interesa svih građana Srbije.

Pokret Slobodna Srbija
11. mart 2021.