Saopštenje: Pokret Slobodna Srbija daje punu podršku nastojanjima vladike Grigorija

Pokret Slobodna Srbija, i sam utemeljen na principu promene celokupnog sistema od strane neukaljanih, pozdravlja i u potpunosti podržava nameru vladike diseldorfskog i nemačkog Grigorija, da okupi ljude koji bi promenili sistem.

Srbija je stigla do same ivice nestajanja, zahvaljujući pljačkaškoj korupciji na svim nivoima, koja već trideset godina utiče na natalitet, smrtnost i masovno iseljavanje, odnosno odliv mladih i stručnih ljudi, uz ubrzano odumiranje starijih.

Pljačkaškoj korupciji, pojačanoj razaranjem institucija od strane nesposobnih stranačkih poslušnika sa kupljenim diplomama, koji zauzimaju mesta sposobnim mladim ljudima, otežavajući im time da zasnuju porodice i proganjajući ih iz sopstvene domovine, a koja usled toga stari i umire, izvršen je i najgori od svih genocida nad Srbijom u celoj njenoj istoriji.

Kada se ovom fizičkom, doda još i duhovni genocid putem medijskog trovanja i zaglupljivanja građana Srbije promocijom najgoreg društvenog taloga kao modelom za mlade ljude, slika razaranja Srbije postaje potpuna.

Sve ovo naročito je kulminiralo tokom poslednjih godina stravične vladavine jednog čoveka, koji je okružen šačicom kriminalaca uništio institucije i uzurpirao svu vlast, a koji iz dana u dan, iz godine u godinu, isisavaju život iz svih nas, čemu mora što pre doći kraj, pre nego što taj kraj zadesi celu Srbiju i sve nas.

Pokret Slobodna Srbija stoga apeluje na sve građane i organizacije da pruže punu podršku vladici Grigoriju, osvedočenom braniocu duhovnosti i potlačenih građana Srbije i osnovnih principa oko kojih se mora ujediniti cela Srbija.

Pokret Slobodna Srbija